26 septembrie 2022
VIDEO – Accident mortal, aseară, la Lunguleţu.  “Venea o fată cu un jeep şi l-a lovit”

VIDEO – Accident mortal, aseară, la Lunguleţu. “Venea o fată cu un jeep şi l-a lovit”

Un accident mortal s-a petrecut vineri seara pe Drumul Naţional 7, la Lunguleţu, în judeţul Dâmboviţa. Un biciclist în vârstă de 49 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de o maşină de teren.  

La volan se afla o femeie de 39 de ani, care le-a spus poliţiştilor că biciclistul venea din sensul opus, dar pe partea ei de mers, fără să poarte vestă reflectorizantă şi fără lumini la bicicicletă, aşa că nu a mai avut cum să evite impactul.

Accidentul s-a produs după lăsarea serii, aproape de centrul comunei Lunguleţu. Biciclistul venea de la târgul din sat şi se îndrepta către casă. La volanul maşinii de teren se afla o femeie de 39 de ani, din aceeaşi localitate.

Martor: „Suferea de epilepsie, mergea cu bicicleta băiatul respectiv, venea dinspre târg, pe contrasens şi cred că s-a dezorientat, a căzut, venea o fată cu un jeep şi l-a lovit”.

Martorii au sunat la 112 şi au cerut ajutor. La faţa locului au ajuns în scurt timp echipajele de la ambulanţă.

Emanuela Zamfir, asistent medical SAJ Dâmboviţa: ”49 de ani, prezentând multiple traumatisme grave. Se afla în stop cardio-respirator, s-au instituit imediat manevrele de resuscitare, fără rezultat”.

Şoferiţa a fost verificată de poliţişti cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat că nu consumase alcool. O expertiză urmează să stabilească exact şi cu ce viteză se deplasa. Femeia a fost dusă la secţia de poliţie pentru audieri.

Din primele cercetări, spun anchetatorii, biciclistul ar fi venit din sens opus autoturismului. Nu ar fi avut lumini şi nici vestă reflectorizantă. Din păcate, după impact, medicii s-au văzut nevoiţi să îi declare decesul.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial