20 aprilie 2024
VIDEO – Accident grav la Valea Voievozilor. O şoferiţă a rămas încarcerată după ce un autoturism de teren i-a izbit maşina în plin

VIDEO – Accident grav la Valea Voievozilor. O şoferiţă a rămas încarcerată după ce un autoturism de teren i-a izbit maşina în plin

O femeie de 48 de ani a rămas încarcerată, după ce maşina i-a fost izbită în plin, pe o şosea din Valea Voievozilor.

A fost lovită de o mașină de teren, iar șoferul acesteia spune că femeia ar fi semnalizat prea târziu un viraj la stânga. Pasagerii din maşina lovită au, însă altă variantă.

Alexandru Filip şoferul maşinii de teren: „Era în fața mea, eu depășisem deja și dânsa a făcut stânga. A semnalizat din scurt, mi-a tăiat calea, nu am avut ce să mai fac”.

În maşina avariată, alături de șoferiță, se aflau fiul femeii și prietena acestuia, care au altă variantă.

Mario Costache, fiul femeii rănite: „Eram pe banda asta, făceam stânga, mama a dat semnal. Şi a apărut băiatul acesta, a venit în depăşire, cu viteză şi ne-a luat în plin”.

Ioana Ursu, pasageră: „Am dat să intrăm pe strada asta, în stânga, doamna a semnalizat, am văzut încet, încet cum ne duceam, cineva a intrat în noi, în spate. Ne-am trezit în gard”.

În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat în porţile unei gospodării.

Proprietara gardului rupt: „S-a auzit o bubuitură foarte tare, am ieşit afară, un dezastru”.

Alexandru Mihălcioiu, purtător de cuvânt al Detaşamentului de Pompieri Târgovişte: Ajunşi la faţa locului, am constatat că o persoană de sex feminin era încarcerată”.

Oamenii din zonă spun că sunt, deseori, martori la accidente.

Localnic: „Să pună nişte limitatoare şi o trecere de pietoni”.

Femeia rănită a fost descarcerată şi preluată de echipajul de la ambulanţă, transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, la Târgovişte. Poliţiştii criminalişti au sosit la faţa locului şi strâng probe pentru a stabili exact cum s-a produs acest accident.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial