1 mai 2024
VIDEO: Accident grav la ieşirea din Dărmăneşti. Trei angajaţi ai CFR, răniţi după ce maşina lor s-a răsturnat

VIDEO: Accident grav la ieşirea din Dărmăneşti. Trei angajaţi ai CFR, răniţi după ce maşina lor s-a răsturnat

Trei oameni au fost răniți după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe Drumul Național 72, în județul Dâmbovița. La volan se afla un bărbat de 51 de ani, care a obţinut permisul de conducere de numai câteva luni.

Unul dintre pasageri spune că l-a atenționat să conducă prudent, însă șoferul nu a mai reușit să controleze volanul și s-a rostogolit cu autoturismul pe câmp.

Accidentul s-a produs pe Drumul Național 72, la ieşirea din localitatea Dărmăneşti spre Târgovişte. Cei trei bărbaţi sunt colegi de serviciu şi lucrează pentru Căile Ferate Române. Se întorceau de la locurile de muncă spre casă.

Pasagerul aflat pe bancheta din spate a scăpat cu răni uşoare şi nu a mers la spital. Spune însă că şoferul şi celălalt pasager au suferit leziuni grave.

Constantin Iorici, pasager: ”Fiind și începător, chiar voiam să mă pronunț, băi, las-o mai încet, asfaltul e așa cum este și n-are rost. E prima dată când m-am urcat în mașina lui, intuiția aia care o are fiecare”.

Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

Salvatorii au intervenit şi i-au scos pe cei trei din maşina răsturnată, după care le-au acordat primul ajutor.

Marius Buga, Pro TV: ”În stare gravă, șoferul și un pasager au fost preluați de echipajele de la ambulanță și transportați la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, pentru îngrijiri și investigații.

La fața locului au sosit polițiștii. Aceștia au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și urmează să stabilească exact cum s-a produs acest accident.”

sursa – Ştirile ProTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial