11 mai 2024
VIDEO – „A venit tare de acolo. Avea Stop. A venit peste noi!”

VIDEO – „A venit tare de acolo. Avea Stop. A venit peste noi!”

Patru oameni au fost răniţi într-un accident de circulaţie, produs duminică seară, PE DN 72, între Târgovişte şi Ploieşti.

Un şofer nu a oprit la indicatorul STOP, în intersecţia de la Nisipuri şi a izbit un microbuz care tracta o platformă. Ambii şoferi şi doi pasageri din maşinile lor au fost răniți, iar vehicule au fost grav avariate.

Microbuzul cu platformă venea pe drumul cu prioritate şi era condus de un tânăr de 24 de ani. Alături de el se afla un prieten, de 25 de ani. Cei doi spun că o maşină nu a oprit la indicatorul STOP şi i-a lovit în plin.

Aurel Mihai Ilie, şoferului microbuzului: „A venit dintr-o dată. Eu veneam dinspre Ploieşti, nu mi-a acordat prioritate, nu l-am văzut, nu a făcut stopul”

Mădălin Ilie, pasager microbuz: „N-a dat prioritate, a venit tare de acolo. Avea Stop. A venit peste noi.”

Părinţii şoferului microbuzului povestesc că au strâns bani din greu să îi cumpere fiului lor platforma, pentru a avea propria lui afacere.

Virgil Ilie, tatăl şoferului microbuzului: „Într-o cursă, să aducă o maşină de la Câmpulung. Prima lui cursă, îi venise actele ieri, uitaţi cum a ajuns.”

Reporter: Avea Casco?

Virgil Ilie: „Casco, nu”

Mai grav răniți sunt însă celălalt şofer, în vârstă de 65 de ani, şi soţia lui, de 53 de ani. Salvatorii i-au dus de urgenţă la spitalul judeţean din Târgovişte.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările. Şoferii cer cu insistenţă construirea unui sens giratoriu în intersecția respectivă, în care au avut loc numeroase accidente de-a lungul timpului – unele dintre ele mortale.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial