16 aprilie 2024
VIDEO! A crezut în magie şi a apelat la vrăjitoare după al 3-lea divorţ! Ce “rezultate” a avut bărbatul după 400 EUR şi 1400 de lei

VIDEO! A crezut în magie şi a apelat la vrăjitoare după al 3-lea divorţ! Ce “rezultate” a avut bărbatul după 400 EUR şi 1400 de lei

vrajitConvins ca exista magie, un barbat de 51 de ani, din orasul Fieni, judetul Dambovita, a apelat cu incredere la serviciile unei vrajitoare.

Dupa cateva zile in care nu i s-a intamplat nimic bun, omul s-a convins pana la urma ca totul a fost o inselatorie. Asta dupa ce i-a dat femeii 400 de euro, 1.400 de lei. dar si o verigheta din aur.

“Vrajitoarea Lenuta rezolva orice fel de problema, garantat!” – ne citeste barbatul anuntul din ziar.

Anuntul i s-a parut promitator, asa ca nu a ezitat sa puna mana pe telefon si sa o sune pe Lenuta.

A luat aici o patura si a inceput sa descante prin casa. M-am speriat. Mi-a fost o frica de nu mai stiam de mine. M-a pus sa scot tot aurul si banii si i-am zis ca nu am aur. A luat verigheta“, a declarat barbatul.

Femeia nu s-a oprit aici. L-a pus pe barbat sa aseze o patura pe jos, sa aduca doua prosoape si un castron iar apoi i-a mai cerut si alti bani.

“A inceput sa descante pe aici: te costa 400 de euro si sase milioane si toata lucrarea s-a incheiat” – spune barbatul.

Credul, omul s-a conformat, dar prea tarziu si-a dat seama ca asa-zisa vrajitoare, venita tocmai din Chitila ca sa-l descante, era de fapt o escroaca.

“I-am dat 400 de euro si 6 milioane n-am avut. 6 milioane i-am pus la banca si ea mi-a zis sa-i mai pun 6 milioane ca sa fie cu succes. Apoi sa-i mai pun 6 milioane sa se amestece cu banii dansei, bani descantati”, explica barbatul.

Barbatul a fost casatorit de 3 ori si, dupa ce s-a despartit de ultima sotie, a inceput sa apeleze la serviciile vrajitoarelor. Gestul sau i-a socat si pe vecini.

Cand si-a dat seama ca a fost pacalit, barbatul a alertat politia.

Politistii au reusit sa o identifice pe suspecta si urmeaza sa fie adusa la audieri. Daca va fi gasita vinovata pentru inselaciune, aceasta risca o pedeapsa cu inchisoarea de pana la 7 ani.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial