26 aprilie 2024
Victorioşii târgovişteni, câştigători la Gura Satului

Victorioşii târgovişteni, câştigători la Gura Satului

Inedit!

“Confruntare” româno-sârbă în Familia de Artişti Mihalache

• Locul întrecerii: comuna Macea, jud. Arad

• Mobilul: Festivalul Internaţuional de Umor „Gura Satului”

• Învingători: copiii şi tinerii din grupurile „Junior Celebrity din Torac (Serbia) şi „Clubul Victorioşilor” din Aninoasa (România)

În comuna arădană Macea s-a desfăşurat cea de-a XVI-a ediţie a festivalului Internaţional de Umor „Gura Satului”. Preşedintele de onoare al festivalului a fost binecunoscutul caricaturist Ştefan Popa Popa s. Preşedintele juriului secţiunii de interpretare a fost îndrăgitul actor Dorel Vişan. Din juriu au mai făcut parte scriitorii Cornel Udera şi Ionel Iacob Bencei, precum şi domnul Ioan Mercea, primarul comunei Macea.

Viorica şi Victor Mihalache au înscris în concurs 5 momente: 4 pentru comuna Aninoasa şi unul pentru localitatea Torac, din Serbia. „Recolta” de premii a fost maximă: 5 din 5.

Astfel, la secţiunea grupuri, Viorica Mihalache şi Grupul „Junior Celebrity” din Torac au obţinut premiul I cu momentul „Albu ca Zăpada şi piticuţele” ( text: Victor Mihalache ).

Grupul „Clubul Victoruioşilor”, care a reprezentat comuna dâmboviţeană Aninoasa, a obţinut premiul II cu momentul „Frumoşii din Pădurea Aţipită” ( text şi regie: Victor Mihalache ). Duetul Maria şi Cosmin Chivulescu ( Aninoasa ) a primit un premiu special, după interpretarea scenetei „Copacul care face ciori”, de Octav Pancu Iaşi. La individual, primele două locuri au fost cucerite de reprezentanţii „Clubului Victorioşilor” : Elena Molea ( din Caransebeş ) – locul I şi Radu Iordache ( Târgovişte ) – locul II..

De menţionat este faptul că primarii celor două localităţi au fost prezenţi la manifestări şi au evoluat pe scenă. Mircea Lelea, primarul de Torac a realizat un moment cu parodii muzicale, iar Constantin Maricescu, primarul de Aninoasa, a susţinut un micro-recital folcloric, amândoi fiind răsplătiţi cu aplauze şi Diplome de Excelenţă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial