2 mai 2024
Viceprimarul de la Hulubeşti, acuzaţii uluitoare! “Am să te omor! Îți tai gâtul cu cuțitul și-ți arunc căpățâna afară!”

Viceprimarul de la Hulubeşti, acuzaţii uluitoare! “Am să te omor! Îți tai gâtul cu cuțitul și-ți arunc căpățâna afară!”

cursureanuPrimăria Hulubeşti, mai ceva ca un film de groază!

Viceprimarul comunei, Ion Cursureanu, a făcut acuzaţii uluitoare, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă a PSD Dâmboviţa.

Vicele susţine că a fost ameninţat cu moartea de edilul şef al localităţii, Adrian Chiriţă, din cauză că pesediştii nu ar vota în consiliul local aşa cum vrea primarul.

“În ultimul timp, acesta și-a intensificat acțiunile de intimidare și amenințare cu moartea, atât la adresa mea, cât și a consilierilor locali PSD Hulubești, ultima oară fiind în data de 11 februarie, orele 11.15, când mă aflam în sediul Primăriei Hulubești, în timpul programului de lucru, la Biroul Taxe și Impozite.

Dl primar Chiriță Adrian, de față fiind și funcționatra Lia Carmen, s-a exprimat în felul următor: “Ascultă, bă, am să te omor! Îți tai gâtul cu cuțitul și-ți arunc căpățâna afară.

Păzește-te, din acest moment! Uită-te totdeauna în spate, căci te voi omorî! Eu, și așa, nu mai am niciun rost pe pământ și vreau să merg la pușcărie”, a declarat Ion Cursureanu, viceprimarul comunei Hulubeşti.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial