18 aprilie 2024
Vezi cine le dă bătăi de cap pompierilor dâmboviţeni în această perioadă

Vezi cine le dă bătăi de cap pompierilor dâmboviţeni în această perioadă

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• În această perioadă, pompierii dâmboviţeni au intervenit la trei incendii de vegetaţie, în care au ars cca.0,7 hectare de vegetaţie uscată, astfel:

• Detaşamentul Titu (oraş Titu- 1000mp);

• Detaşamentul Găeşti (com.Mătăsaru – 5000mp);

• Garda Corneşti (com.Finta – 1000mp);

• Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au intervenit pe strada Argeşului din oraşul Găeşti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (magazie). Un foc deschis făcut în curtea gospodăriei, în apropierea anexei, lăsat nesupravegheat, se pare că a condus la producerea incendiului. Au ars: acoperişul magaziei pe o suprafaţă de cca.60mp, cca.500kg fân şi cca.100kg lemne de foc. Intervenţia promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor două locuinţe situate în imediata vecinătate;

• Pompierii de la Garda Fieni au intervenit în comuna Runcu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (adăpost de animale). Din primele cercetări efectuate, se pare că folosirea intenţionată a unei surse de aprindere pentru a genera incendiul a fost cauza probabilă a producerii incendiului. Au ars: o acoperişul anexei pe o suprafaţă de cca.20mp şi cca.800kg fân;

• Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 24 de solicitări. Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, afecţiuni renale, dureri abdominale şi lombare. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

COMPARTIMENT INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial