2 mai 2024
Veşti bune! Camere de supraveghere şi monitorizare, în localităţile din sud-vestul judeţului!

Veşti bune! Camere de supraveghere şi monitorizare, în localităţile din sud-vestul judeţului!

Întâlnire a reprezentanţilor poliţiei dâmboviţene cu autorităţile locale din zona de sud-vest a judeţului

Reprezentanţi ai poliţiei dâmboviţene, respectiv cms. şef de poliţie Gălbenuş Marin, inspectorul şef al I.P.J Dâmboviţa, cms. şef de poliţie Niculae Ion, şeful Serviciului Rutier, cms.şef de poliţie Iorga Alexandru-şeful Poliţiei oraşului Găeşti (foto) şi scms. de poliţie Armaşu Vasile din cadrul Serviciului de Ordine Publică, au participat la o întâlnire cu autorităţile locale din zona de sud-vest a judeţului, în cadrul căreia au fost dezbătute principalele probleme legate de menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii fenomenului infracţional.

Dezbaterea a avut ca scop atât întreprinderea unor măsuri referitoare la semnalizarea rutieră cât şi montarea unor camere de supraveghere şi monitorizare în punctele cheie ale localităţilor, în vederea reducerii fenomenului infracţional şi asigurării unui climat corespunzător.

Totodată, în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale din incinta şi zona adiacentă unităţilor de învăţământ, au fost stabilite o serie de măsuri privind verificarea modului de asigurare a serviciului de pază în unităţile de învăţământ şi a modalităţii de acces în aceste unităţi.

Astfel, prin intermediul acestei activităţi demarate iniţial în zona de sud-vest a judeţului, poliţiştii au răspuns problemelor comunităţii, împreună găsind soluţii eficiente în rezolvarea acestora, cu promisiunea că aceasta va continua şi în celelalte zone din judeţ.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial