24 aprilie 2024
Veşti bune! Se încălzeşte vremea, vine şi Târgul de Florii şi Paşte, la Târgovişte! Nu rataţi cele mai delicioase produse tradiţionale!

Veşti bune! Se încălzeşte vremea, vine şi Târgul de Florii şi Paşte, la Târgovişte! Nu rataţi cele mai delicioase produse tradiţionale!

Vremea se îndreaptă la Târgovişte, iar veştile bune nu se opresc aici. De joi, 14 aprilie, până joia viitoare, 21 aprilie, avem parte de cel mai aşteptat eveniment al primăverii – Târgul Tradiţional de Florii şi Paşte!

Târgul se va desfăşura într-o zonă accesibilă tuturor, pe platoul Sălii Sporturilor din Târgovişte.

Şi-au anunţat sosirea cei mai buni bucătari, ciobanii şi ciobăniţele de la munte, cele mai talentate cofetărese şi artiştii care realizează cadouri hand made.

Nu rataţi să vă delectaţi cu pastramă cu mămăliguţă, bulz ciobănesc, brânzeturi afumate, dulciuri de casă, frigărui, mici şi fripturi.

De la târg nu vor lipsi însă nici produsele de post.

“Vă așteptăm la Târgul Tradițional de Florii și Paşte cu o paletă diversificată de produse specifice Sărbătorilor Pascale – brânzeturi, pastramă, produse din carne, miere, vin, miez de nucă, turtă dulce, ciocolată de casă, dulciuri, dulceţuri și kurtos kalacs! În ziua de Florii, vă așteptăm cu scrumbii şi produse din peşte, pentru cei dragi avem cadouri hand made, produse din lavandă, produse din piele şi blană naturală, iar standurile de flori vă vor încânta privirile! Vă așteptăm cu drag!”, ne-a transmis Marinela Olei, organizatorul Târgului Tradițional de Florii și Paşte.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial