29 noiembrie 2021

Să ajutăm familia tânărului mort, la numai 23 de ani, în Anglia. Părinţii lui Andrei au nevoie urgent de sprijin

 

andr3Familia Popescu, din Răzvad, trece prin momente cumplite. Oamenii au fost anunţaţi că fiul lor cel mare, Andrei, de 23 de ani, a fost găsit fără viaţă într-o locuinţă din Londra, unde stătea cu chirie.

Pe lângă durerea pe care o resimt, părinţii băiatului nu au destui bani pentru a-şi aduce fiul acasă să îl înmormânteze.

Andrei a plecat în urmă cu doi ani în Anglia să lucreze în construcţii. Părinţii lui povestesc că tânărul voia să strângă bani ca apoi să revină acasă şi să aibă un trai mai bun. Ultima dată, băiatul a vorbit la telefon cu mama lui pe 23 mai, iar de atunci nu le-a mai dat niciun semn de viaţă. Pe 5 iunie, însă, femeia a primit cumplită veste.

andrMariana Popescu, mama tânărului decedat: „M-a sunat un comisar de la poliţie, mi-a spus că vrea să îmi spună personal ceva. M-a întrebat dacă am pe cineva în Anglia, cum îl cheamă şi mi-a spus că are un accident. Şi mi-a spus că atât ştie. Am zis, ce accident? De maşină, de muncă, ce accident? Doamnă, nu ştim decât că a decedat, am venit să ne asigurăm că aţi fost informată.”

Părinţii au aflat că băiatul lor a murit pe 26 mai. Andrei fost găsit fără viaţă, în camera unde locuia cu chirie, împreună cu nişte albanezi. Tatăl tânărului e convins că cineva i-a făcut rău fiului său şi aşteaptă mai multe răspunsuri din partea autorităţilor. Familia a primit cumplită veste după nouă zile de la producerea tragediei.

andr2Georgian Popescu, tatăl tânărului decedat: „Anturajul, de ce prietenul meu a plecat, a plecat şi el să facă un ban. Eu cred că l-a omorât cineva, eu aşa cred.”
Reporter: „Sunt multe semne de întrebare?”
Georgian Popescu: „Da! Tocmai d-aia, se face anchetă încă o dată. Nu avea nimic, era sănătos tun.”

andr1CUM PUTEȚI DONA PENTRU A AJUTA FAMILIA CU ÎNMORMÂNTAREA LUI ANDREI

Cont donații lire sterline:

TITULAR: Popescu Georgian
COD IBAN: RO98RNCB0128163694420005
SWIFT: RNCB RO BU

Cont donații lei:

TITULAR: Popescu Georgian
COD IBAN: RO55RNCB0128163694420003

andri

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial