27 aprilie 2024

Veşti bune! O parcare cu 1000 de locuri va fi construită în centrul oraşului Târgovişte

parcare-x“In urma cu numai cateva minute, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal Targoviste, a fost aprobat un proiect de hotarare cu impact pozitiv in ceea ce priveste diminuarea valorilor de trafic rutier din centrul municipiului Targoviste.

Concretizandu-se o idee mai veche, a fost astfel demarata o investitie prin care, pe de o parte, se creeaza o parcare de cel putin 1000 de locuri iar, pe de alta parte, se realizeaza o artera de circulatie care va face legatura intre Bulevardul Independentei si Bulevardul I. C. Bratianu, asigurandu-se si iesire la strada Arsenalului.

Modalitatea juridica de obtinere a terenului necesar acestei investitii consta in expropierea si trecerea in domeniul public al municipiului Targoviste a unei suprafete de teren de aproxamimativ 22.000 mp, aflata acum in proprietatea SC UPET SA, insa neutilizata de foarte multi ani.

Parcarea va fi situata in imediata vecinatate a centrului municipiului Targoviste (langa parcarea fostei “Cantup”), la o distanta de cel mult 5 minute de mers pe jos de cele mai importante institutii publice din orasul nostru.

Totodata, vor fi realizate si investitii conexe de tipul spatiilor verzi, sistemului bike-sharing si nu numai”, a precizat primarul Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial