28 martie 2024

Veste bună la Corbii Mari! “În sfârşit, după 43 de ani, avem covor asfaltic pe acest drum naţional”

dj701-corbii-mari„Legat de asfaltare, am o veste bună şi cu ocazia aceasta îi felicit şi pe domnul preşedinte Adrian Ţuţuianu, dar şi pe deputatul Oana Vlăducă pentru sprijin. După 43 de ani, Drumul Naţional 61 se află astăzi în modernizare. Avem 7 kilometri de asfalt turnaţi pe raza comunei Corbii Mari, am mai avea nevoie de 2 kilometri pentru ca întreagul tronson de drum care tranzitează localitatea să fie reabilitat.

În sfârşit, după 43 de ani, avem covor asfaltic pe acest drum naţional care trece prin comuna Corbii Mari. Solicitarea de reabilitare a acestui drum a plecat din partea Primăriei, am avut o discuţie cu domnul ministru Adrian Ţuţuianu în primăvară şi am găsit înţelegere la Guvernul PSD care, într-un timp destul de scurt, spun eu, a reuşit să finalizeze lucrarea aceasta.

Pe Drumul Naţional 61 deja s-a turnat primul strat de asfalt, s-a finalizat deja această primă fază, urmează turnarea stratului doi. Asfaltarea s-a făcut de la limita cu Giurgiu până spre Ulieşti. Este adevărat că Drumul Naţional este mult mai mare, dar eu mă bucur că s-a început reabilitarea lui de la Corbii Mari. Lungimea totală este de 9 kilometri, eu sunt convins că urmează să se asfalteze şi ceilalţi doi kiloemetri care traversează comuna noastră.

Lucrările sunt făcute prin Ministerul Transporturilor”, a declarat primarul comunei Corbii Mari, Ionuţ Bănică.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial