5 mai 2024
Nicușor Dan, liderul USR, vine mâine la Târgoviște!

Nicușor Dan, liderul USR, vine mâine la Târgoviște!

nicusor-dConferinţă de presă la Târgovişte

Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi România, va susţine vineri, 2 septembrie, o conferinţă de presă la Târgovişte despre proiectele şi obiectivele USR şi urgenţele României. Evenimentul va avea loc la ora 13.00 la Hotel Tolea, Str. Linistei nr. 28-30.

Nicuşor Dan a declarat înainte de călătoriei în Dâmboviţa: “Din păcate, actualele partide au construit un sistem instituţional osificat, birocratizat şi oligarhic, ele însele devenind la fel şi monopolizând politica. Nu mai putem permite ca politicienii care fac legile să se pune la adăpost de aplicarea lor, creându-şi imunităţi şi privilegii, şi acţionând în favoarea unor interese personale sau de grup. Credem că politica trebuie să răspundă intereselor şi aspiraţiilor cetăţenilor şi că aceasta nu se poate face într-un turn de fildeş, fără ca politicienii să aibă responsabilitatea pentru impactul acţiunilor lor asupra societăţii.”

Nicuşor Dan se va întâlni vineri la ora 15.00 cu simpatizanţii din Moreni, la locaţia Roata din oraş, şi de la ora 17.00 cu cei din întreg judeţul, la Hotel Tolea din Târgovişte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial