6 mai 2024
Verificări cu surprize la Tărtăşeşti, Găeşti şi Târgovişte!

Verificări cu surprize la Tărtăşeşti, Găeşti şi Târgovişte!

Un urmărit naţional a fost depistat de poliţiştii Secţiei nr. 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşt, cu ocazia unei acţiuni pe linia punerii în aplicare a mandatelor de executare a pedepsei cu închisoarea

Lucrătorii Secţiei nr. 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti au organizat o acţiune pe linia punerii în aplicare a mandatelor de executare a pedepsei închisorii, ocazie cu care a fost depistat şi reţinut numitul C.C., din municipiul Bucureşti, pe numele căruia Judecătoria Ilfov a emis mandate de executare a pedepsei închisorii, având de executat 1,6 ani închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei şi abandon de familie. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, ulterior fiind transferat la penitenciar.

• Poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, la volanul unui autoturism, fără a deţine permis de conducere

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Găeşti au oprit în trafic pentru control un autoturism condus de M.G., de 21 de ani, fără permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele acestuia, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, fără a deţine permis de conducere ( OUG 195/2002 R).

• Ieri, poliţiştii târgovişteni au acţionat în sistem integrat pe raza municipiului Târgovişte pentru asigurarea unui climat de siguranţă, aplicând 24 de sancţiuni contravenţionale

Lucrători de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în colaborare cu militari jandarmi şi poliţişti locali, au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a infracţiunilor stradale, ocazie cu care au fost controlate 38 de autovehicule, fiind aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea ordinii şi liniştii publice, dar şi pentru abateri săvârşite în trafic.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial