27 aprilie 2024
Vedetele Alex Velea şi Alina Eremia, primele reacţii după crima de la hotelul din Padina: “Încerc să îmi revin din starea de şoc”

Vedetele Alex Velea şi Alina Eremia, primele reacţii după crima de la hotelul din Padina: “Încerc să îmi revin din starea de şoc”

Vedetele Alex Velea şi Alina Eremia au venit cu primele reacţii după crima de la hotelul din Padina, unde târgovişteanul Sorin Anghel, de 41 de ani, a fost omorât cu mai multe lovituri de cuţit.

Bărbatul şi-a pierdut viaţa după ce s-a luat la ceartă cu trei petrecăreţi, membri ai Clanului Fabian, spun cei de la faţa locului. Totul ar fi pornit din cauză că suspecţii s-ar fi luat de soţia victimei.

Sorin Anghel era reprezentantul unei firme de pază din Târgovişte. Împreună cu soţia sa, acesta a mers la o petrecere organizată de un hotel de lux, în zona Padina din Munţii Bucegi.

Aici au venit şi cântăreţii Alex Velea, Antonia şi Alina Eremia.

„Salutare tuturor! Încerc să-mi revin din starea de șoc în urma tragediei petrecute aseară la un eveniment la care am participat și eu alături de Antonia. Referitor la informațiile apărute în presă, doresc să vă informez că nu am legătură cu nefericitul incident. Eu doar am socializat cu toată lumea cum fac de obicei prin prisma meseriei. În momentul în care s-a petrecut tragedia, eu eram în camera mea de hotel, dar am aflat ulterior și am fost șocat. Urăsc violența și altercațiile de orice gen. Nu-mi vine să cred că o seară în care toată lumea se simțea bine s-a terminat așa…“, a spus Alex Velea.

„Din păcate, ce s-a întâmplat aseară este o tragedia. Condoleanțe familiei! Pentru că s-au făcut speculații pe acest subiect în ultimele 24 de ore, precizez: au fost 2 evenimente în aceeași locație. Eu am fost invitată, alături de prieteni apropiați, la evenimentul organizat de hotel, care s-a terminat în jurul orei 22. Am aflat ce s-a întâmplat la cel de-al doilea eveniment în această dimineață. Informația legată de prezența mea la audieri este falsă. Nu am fost prezentă la evenimentul care s-a întâmplat și nici nu am interacționat cu persoanele implicate“, a menţionat şi Alina Eremia.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial