20 aprilie 2024
Vara, WiFi gratuit la mare!

Vara, WiFi gratuit la mare!

Pentru ca temperaturile au urcat deja la cote impresionante, iar in multe judete din tara este cod portocaliu de canicula, statiunile de pe malul marii primesc tot mai multi turisti, in special in week-end-uri, dar si in timpul saptamanii.

Suntem in plin sezon estival si tot interesul este spre Constanta, Mamaia, Costinesti si celelalte statiuni de pe litoralul romanesc. Cei care vin la mare au o multime posibilitati de petrecere a timpului liber.

Zone intregi dedicate divertismentului sunt disponibile turistilor. Marile corporatii au ajuns si ele la mare si au pregatit multe surprize – evenimente, concrete, promotii, concursuri, competitii de toate felurile… singura “grija” a turistilor este de a alege ceea ce doresc.

Pe litoral, exista deja multe plaje care sunt “dotate” cu internet wireless gratuit. Cei care ajung in zonele respective se pot conecta la internet prin WiFi, daca au dispozitive mobile ce folosesc aceasta tehnologie.

Informatii, divertisment, e-mail, chat, dar si jocuri – toate pot fi gasite usor pe internet si accesate chiar si in vacanta. Jocuri de toate felurile, inclusiv jocuri precum poker sau sporturi online pot fi jucate in momente de relaxare.

Majoritatea smartphone-urilor permit in prezent accesul la internet WiFi. De asemenea, multi isi iau cu ei in vacanta si alte dispozitive de care cu greu se pot separa – laptop, tableta, ultrabook… Plajele care ofera acces gratuit la internet sunt preferatele turistilor, caci exista o dotare in plus, utila in ziua de azi pentru cei care se deconecteaza mai greu de viata de zi cu zi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial