18 aprilie 2024
VALOROŞI! Trei sportivi ai Clubului Rizea Wushu, la Campionatul european pe sistem light-contact!

VALOROŞI! Trei sportivi ai Clubului Rizea Wushu, la Campionatul european pe sistem light-contact!

Federatia Romana de Arte Martiale a selectionat trei sportivi ai Clubului Sportiv Rizea Wushu, in urma rezultatelor obtinute, pentru a participa la Campionatul European de Wushu Kung-fu pe sistem light-contact!

Acestia sunt :

1) Sorescu Ionut seniori 70 kg 23 ani

2) Mihaila Adelin juniori 75 kg 17 ani

3) Matei Cornel juniori 60 kg 14 ani

In perioada 18-19 martie va avea loc, in Bucuresti, la hotelul RIN GRAND, un stagiu de Wushu sustinut de:

Gleb Muzrukov (Presedintele Federatiei Ruse de Wushu) – tehnici de proiectare de Sanda, tehnici de respiratie si Qigong tibetan Tatiana Kupriyanova (antrenoarea Lotului National al Rusiei de Taolu) – Taijiquan, Xingyiquan, Baguazhang Daria Tarassova (campioana mondiala Wushu) – Changquan si elemente de dificultate

“Cei trei sportivim impreuna cu mine, vom participa la acest curs pentru a invata cat mai multe tehnici noi de proiectare de Sanda si pentru a ne pregati mai bine in vederea participarii la Campionatul European de Wushu. Nu avem nici un sponsor, dar suntem foarte optimisti!”, ne-a declarat maestrul celor trei sportivi, Titel Rizea.

Profesorul de arte martiale este subofiter in cadrul I.J.J. Dambovita si se ocupa cu pregatirea cadrelor militare pe linie de educatie fizica si sport.

“Sportivii de la Clubul Sportiv Rizea Wushu vor face exercitii demonstrative cu copii, juniori si seniori in curtea Inspectoratului de Jandarmi Judetean Dambovita, cu ocazia “Zilei Jandarmeriei”, in data de 03.04.2013, la invitatia domnului Inspector Sef Gavrila Costel!”, ne-a mai precizat Titel Rizea.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial