19 aprilie 2024
Valea Mare – La finalul furtului… l-au săltat oamenii legii!

Valea Mare – La finalul furtului… l-au săltat oamenii legii!

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, care acţiona pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale pe raza localităţii Valea Mare, a depistat în zona Saru Deal o persoană de sex masculin care incerca să sustrăgă conductă metalică aparţinând unei societăţi comerciale.

În urma verificărilor efectuate de către cadrele I.J.J. Dâmboviţa, s-a stabilit faptul că numitul Cristian M.S., în vârstă de 35 de ani, după ce a decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 35 m, a secţionat conducta, cu ajutorul unui motofierăstrău, în 3 bucăţi cu o lungime totală de aproximativ 12 metri, material feros pe care intenţiona să-l transporte la un centru de colectare a materialelor refolosibile în vederea valorificării.

*** Jandarmii au întocmit celui în cauză actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt, actele urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti pentru finalizarea cercetărilor.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL AL I.J.J. DÂMBOVIŢA

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial