24 aprilie 2024
Adrian Ţuţuianu: “Am găsit dezastru la Consiliul Judeţean Dâmboviţa!”

Adrian Ţuţuianu: “Am găsit dezastru la Consiliul Judeţean Dâmboviţa!”

Dezastru! Asa a descris presedintele CJD, Adrian Tutuianu, intr-o conferinta de presa, situatia gasita in institutia pe care o conduce.

El a adus la cunostinta opiniei publice ca datoriile scadente ale Consiliului Judetean si ale institutiilor aflate in subordine depasesc 400 de miliarde de lei vechi.

Tutuianu a oferit si o explicatie a situatiei dezastruoase pe care a constatat-o: proasta gestionare de care ar fi dat dovada fosta conducere in folosirea resurselor bugetare.

Presedintele CJ a aratat ca modul de organizare a institutiei este unul defectuos si ca vina planeaza asupra tuturor celor implicati in managementul activitatii administrative.

“Vinovati sunt toti cei care au participat la procesul decizional si care nu au semnalat derapajele serioase care au avut loc. S-a cheltuit de-a valma! S-au facut cheltuieli foarte mari, cu venituri foarte mici!”, a punctat Tutuianu.

Mai mult, seful administratiei a avertizat ca cine nu va face fata si nu va veni cu solutii pentru scoaterea institutiei din situatia de criza va trebui sa plece.

Reducerea cheltuielilor, renegocierea unor contracte aflate in derulare, reesalonarea platii restantelor, cresterea gradului de colectare sunt câteva dintre masurile prevazute in planul pe care actuala conducere a CJD vrea sa-l puna in aplicare, având ca principiu de baza prudenta manageriala.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial