4 mai 2024
Val de accidente pe şoselele din judeţul Dâmboviţa

Val de accidente pe şoselele din judeţul Dâmboviţa

Val de accidente, la finele săptămânii ce s-a încheiat, pe şoselele din judeţul Dâmboviţa

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în afara localității Corbii Mari. Din verificările efectuate, polițiștii au constatat că un bărbat, de 55 ani, din București, în timp ce ar fi condus un autoturism pe drumul județean 701, în afara localității Corbii Mari, ar fi acroșat și accidentat un bărbat, de 44 de ani, din localitatea Ungureni, care s-ar fi deplasat pe o bicicletă. În urma impactului, biciclistul a fost rănit, însă a refuzat transportul la spital. Cei doi au testați cu aparatul etilotest, biciclistul prezentând o alcoolemie cu o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale în localitatea Gheboieni. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 52 de ani, din Târgoviște, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 72 A, în localitate Gheboieni, din direcția Voinești către Târgoviște, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, de 72 de ani, din comuna Pucheni. Întrucât emana halena alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoarea de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale în Moreni. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că un bărbat, de 69 de ani, din Moreni, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe strada Cpt. Pantea Ion, în municipiu, ar fi pătruns pe sensul opus de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, de 18 ani, din comuna Valea Lungă. În urma impactului, nicio persoană nu a fost rănită. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, șoferul de 69 de ani, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

sursa: IPJ Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial