28 martie 2024
Vă invităm la primul spectacol, la Teatrul ”Tony Bulandra”, după cea mai importantă modernizare din ultimii 20 de ani! Sâmbătă, ora 19:00!

Vă invităm la primul spectacol, la Teatrul ”Tony Bulandra”, după cea mai importantă modernizare din ultimii 20 de ani! Sâmbătă, ora 19:00!

‼️ O nouă sală modernă pentru târgovișteni, un nou obiectiv de investiții finalizat și punct final al celor mai importante lucrări de reabilitare și modernizare a clădirii Teatrului ”Tony Bulandra”, dacă ne raportăm la ultimii 20 de ani!

✅ Astfel, în cadrul mai multor investiții, parțial finanțate prin PNDL, parțial finanțate de la bugetul local, au fost realizate numeroase intervenții, care au avut în vedere schimbarea scaunelor din sala de spectacol, schimbarea pavajului exterior, înlocuirea pardoselii din sala de spectacol, refacerea rețelelor electrice, executarea unui sistem acționat electric prin care scena poate fi înclinată, realizarea unui sistem pentru o mai bună manevrare a decorurilor și pentru fixarea reflectoarelor, repararea și modernizarea cabinelor pentru actori, achiziția de echipament performant constând în mixere, console, proiectoare, microfoane, lavaliere, echipament IT, realizarea instalațiilor de avertizare și de stingere a incendiilor, dar și echipamente de evacuare a fumului și a gazelor fierbinți, compartimentări și uși rezistente la foc, iluminat de siguranță la incendiu, etc.Valoarea totală a lucrărilor nu a depășit 3.000.000 lei!

👉 Prin urmare, sâmbătă, ora 19.00, vă invităm la primul spectacol de după redeschiderea sălii: premiera europeană “Impărăteasa Chinei”, în regia lui Alexander Hausvater!

🎵Coloana sonoră a videoclipului, valsul “Gramofon”, aparținând marelui compozitor basarabean Eugen Doga, un apropiat al teatrului târgoviștean și al festivalului “Crizantema de Aur”.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial