19 aprilie 2024
Ţuţuianu şi Grozavu, apreciaţi de Marga şi Andronescu!

Ţuţuianu şi Grozavu, apreciaţi de Marga şi Andronescu!

„Am venit să susţinem candidaţii noştri, să vorbim despre domniile lor şi să sperăm că vor câştiga alegerile în acest judeţ. Am foarte mare încredere în domnul profesor Ţuţuianu pentru că este profesor de drept şi este, după opinia mea, cel care se va uita totdeauna cu balanţa echilibrului la lucrurile pe care trebuie să le facă în judeţ. Sunt profund dezamăgită de ceea ce se întâmplă astăzi şi de modul în care este gestionat judeţul, din păcate tot de cineva care şi-a început cariera în învăţământ.

Sunt sigură că onestitatea, probitatea morală, priceperea, profesionalismul sunt calităţi care îl definesc pe dl Ţuţuianu şi pe care nu şi le va schimba după cum bate vântul într-o zi sau în alta. Vreau să spun câteva lucruri şi despre dl inginer Grozavu. Sigur, numele îl recomandă, dar cred că nu numai numele. Cred că un oraş cum este Târgovişte are nevoie de un foarte bun gospodar, care nu să primească banii şi să-i arunce în toate părţile fără să se vadă, ci de un gospodar care să ştie de ce are nevoie oraşul şi încotro se dezvoltă un oraş care are atât de multă istorie încât merită un prezent şi un viitor mai bune decât le are în momentul de faţă.

Vom veni şi în campanie şi vom încerca să-i susţinem în faţa electoratului, să le susţinem programele şi să le fim alături cu puterea noastră de convingere şi cu dorinţa noastră de a avea în acest judeţ o altfel de politică publică decât se face în prezent de către cei care stăpânesc oraşul şi judeţul, nu îl gestionează aşa cum ar fi normal atunci când te afli la guvernare. Vom vorbi şi despre educaţie şi despre învăţământ, dar vom aborda şi aspecte care ţin de viaţa politică”, a declarat Ecaterina Andronescu, prezentă la Târgovişte.

„Susţinem candidaţii USL la Primăria Târgovişte şi la Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Există o întrebare în România: ce ar fi de făcut pentru a se ieşi din mlaştina în care s-a intrat? Este cea mai gravă criză din istoria modernă a României, este o criză care nu-i doar financiară, nu-i doar economică, nu-i doar socială, este o criză instituţională foarte gravă, de calificare a liderilor acestei ţări, este o criză de motivaţie, o criză care are cauze indigene.

Această situaţie atinge toate judeţele, unde vezi drumuri rablagite, câmpuri nelucrate, oameni care de abia îşi duc zilele, vezi oraşe care nu sunt în ordine, vezi absenţa investiţiilor. Trebuie începută o reconstrucţie, iar reconstrucţia trebuie să înceapă cu autorităţile locale. Noi susţinem o schimbare şi aici în Dâmboviţa. Ştim că şi aici investiţiile se duc spre nul şi se vede bine ce este în jur.

Ştim de asemenea că se dezvoltă în schimb, înfloreşte cu vigoare un adevărat clan al folosirii resurselor naţionale şi europene. Folosirea banilor europeni este frauduloasă pe scară mare şi în acest judeţ. Este nevoie de o schimbare şi în Dâmboviţa. Îl apreciez foarte mult pe inginerul Grozavu, care are un atu profesional şi experienţă de manager, o experienţă de om foarte implicat în soluţiile practice ale problemelor de viaţă.

Are o ţinută onestă, cu un dosar în care nu sunt lucruri blamabile. Pentru judeţ, îl susţin pe dl Ţuţuianu. Îi susţinem pentru că profesional sunt oameni în regulă, sunt oameni angajaţi civic faţă de acest oraş şi acest judeţ, sunt oameni cărora nu li se poate reproşa un fapt din biografia lor, care nu pot fi luaţi la rost pentru că au comis lucruri inacceptabile pentru aceste roluri”, a declarat prof.univ.dr. Andrei Marga.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial