26 aprilie 2024
COPILĂRIE CHINUITĂ! Prins la mijloc în războiul părinţilor lui

COPILĂRIE CHINUITĂ! Prins la mijloc în războiul părinţilor lui

Poveste impresionanta in comuna Ocnita. Un copil de 12 ani este prins in razboiul dintre parintii sai si deseori asista la scandaluri greu de descris in cuvinte. Mama baiatului spune ca sotul ei devine extrem de agresiv cand consuma alcool si se transforma intr-o fiara.

Din aceasta cauza femeia povesteste n-a mai suportat calvarul si a plecat de acasa si si-a refacut viata alaturi de un alt barbat. Mai mult, il acuza pe tatal copilui ei ca si-ar bate mama si i-ar arunca vorbe deochiate, de fata cu cel mic. Autoritatile au aflat de caz si au demarat de urgenta o ancheta

“I-am spus baiatului – la mamaia ajungi rau, tac-tu’ e un betiv, un nenorocit, noi am stat, ai vazut cat de rau am suferit. Cand e beat face urat, face galagie, cearta, se compoarta urat cu maica-sa, o dadea afara pe poarta. Cand e beat, e violent!”, a declarat mama baietelului, pentru MariusBUGA.ro.

Femeia nu a divortat inca de fost sot. A vrut sa-si ia copilul cu ea, dar baiatul a refuzat si l-a lasat cu tatal si bunica paterna. Soacra ei spune insa ca nimic nu e adevarat si ca in realitate nora ar fi cea care ar fi fost pusa pe scandal.

“Minte mama, mai repede m-am vazut vanata de la ea, le avea cu ciuguleala. Nora v-a lovit? Da, pana sa plece. Cu ce v-a lovit d-na? Cu palma. Copilul o duce rau cu tatal? Nu, pai tine la el ca la ochii din cap!”, sustine bunica elevului.

Dascalii de la scoala unde invata baiatul spun ca acesta are rezultate modeste la invatatura si cel mai probabil din cauza greutatilor de acasa a fost nevoit sa repete doi ani de studiu. Mama a mai venit din cand in cand sa se intereseze de el, in timp ce pe tatal lui profesorii nu-l cunosc

“Nu l-am vazut niciodata, n-a venit la nicio sedinta, nu s-a interesat de copil. Desi este in grija tatalui… acum, da”, ne-a declarat Ionela Lita, invatatoarea copilului.

“Iinspectorul social al nostru de la primarie a luat cunostinta acum 2, 3 zile si o sa facem demersurile legale pentru acest minor”, a dat asigurari Vasile Serbanica, viceprimarul comunei Ocnita.

Cazul va fi analizat acum de o comisie din cadrul Directiei Judetene pentru Proctectia Drepturilor Copilului. Specialistii trebuie sa afle daca baiatul a fost abuzat, caz in care parintii lui pot fi decazuti din drepturi.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial