17 mai 2024
USL Dâmboviţa – “Campanie de manipulare și propagandă mizerabilă”

USL Dâmboviţa – “Campanie de manipulare și propagandă mizerabilă”

COMUNICAT DE PRESĂ

În legătură cu aberațiile transmise sub pretenția unui comunicat de presă de către ARD (PDL) Dâmbovița, aducem următoarele precizări:

 Am înțeles, încă din clipa desemnării domnului Florin Popescu drept candidat pentru alegerile parlamentare, că vom avea de luptat cu o campanie de manipulare și propagandă mizerabilă, în nota cu care PDL Dâmbovița ne-a obișnuit. Ce se întâmplă zilele acestea e argumentul incontestabil că nu ne-am înșelat.

 De la scrisorile ordinare trimise de PDL în numele candidaților USL, Ion Pârgaru și Sorin Roșca Stănescu, până la jalnicele fumigene de presă, spațiul de exprimare publică este acoperit zilnic cu cantități, parcă inepuizabile, de gunoi politic marca PDL.

 Pentru corecta informare a opiniei publice, facem precizarea că am avut numeroase întâlniri cu membrii și simpatizanții Uniunii Social Liberale. Am avut și vom mai avea, pentru că astfel de întâlniri fac parte din firescul vieții unui partid politic.

 Obișnuit cu dictatura portocalie pe care o impunea în anii când stăpânea județul, Florin Popescu are proasta impresie că toți îi seamănă. Și că, de unde intra el cu bocancii în instituțiile statului, ordonându-le directorilor de deconcentrate să slujească zi-lumină partidului, e regulă ca toți să procedeze la fel de iresponsabil.

 Noi îl informăm pe Florin Popescu și pe aceia care-i sugerează strategia de campanie că târgoviștenii nu suportă să fie mințiți și manipulați, nu suportă să fie tratați cu dispreț, nu suportă să le fie jignită inteligența și să fie percepuți drept masă de manevră electorală. Dacă Florin Popescu are impresia că-i poate păcăli pe oameni doar zâmbindu-le electoral câteva zile ca să le obțină votul, înseamnă că nu-i cunoaște suficient. Și ne vom bucura pe 9 decembrie când, din fumurile aroganței cu care ne-a obișnuit, își va primi lecția pe care o merită!

USL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial