29 martie 2024
Urban Titu, o nouă înfrângere! A luat bătaie de la CS Ștefănești, 2 – 0

Urban Titu, o nouă înfrângere! A luat bătaie de la CS Ștefănești, 2 – 0

urbantnovUrban Titu nu a putut găsi cheia unui rezultat pozitiv nici în penultima deplasare a turului de campionat. Fără Ionică în avanposturi şi Ghenu în linia mediană a terenului, echipa dâmboviţeană a fost depăşită de CS Ştefăneşti, cu scorul de 2-0. Împotriva unui adversar care a arătat un fotbal modest, dar mult noroc la poarta lui Mişa, Titu a suferit cea de-a opta înfrângere stagională. Într-o dispută care Urbanul şi-a propus să obţină cel puţin un punct, ilfovenii au început în forţă jocul, deschizând scorul destul de timpuriu, prin Zaina, în al doilea minut al întâlnirii. Dâmboviţenii au strâns într-o măsură rândurile după primirea golului şi s-au aflat foarte aproape de egalare, prin I. Niculae (27) – „trasor” sub transversală, respins de Al. Oprea în corner şi Rădescu (29) – şut slab pe centrul porţii, după o acţiune personală. În ultima parte a primei reprize Titu a arătat bine doar în privinţa posesiei, dar fără ca elevii lui Becheanu şi Constantin să mai deranjeze în vreun fel buturile adverse. Luciditatea jucătorilor de la Urban nu a fost mai bună nici la reluare. La capătul primei ore de joc, Titu a beneficiat de o nouă şansă de restabilire a echilibrului pe tabelă, dar lovitura de cap al lui Moruz a fost respinsă cu un ultim efort de Al. Oprea în corner. În schimb, după marea ocazie irosită de mijlocaşul Urbanului, gruparea ilfoveană a majorat scorul, la 2-0, după ce Zaina a atins „dubla” (78). Finalul de meci a aparţinut dâmboviţenilor, dar Rădescu, Calofir şi Tuţă s-au întrecut în execuţii pe lângă ţinta vizată. După deplasarea de la Ştefăneşti, formaţia din sudul judeţului a rămas cu şase puncte acumulate în zece meciuri, dar şi cu impresia că se putea obţine mai mult pe terenul ilfovenilor. Runda viitoare, Titu va înfrunta, în propriul fief, pe FC Aninoasa unde va avea obligaţia să nu mai piardă nici un punct dintre cele puse în joc.

 

 

CS Ştefăneşti – Urban Titu   2-0 (1-0)

 

Marcator: Zaina (2, 78).

 

Ştefăneşti: Al. Oprea – Ciortan, Chiriţă, Dinu, Stoica – Ş. Niculae, Zaina, Ivan (79 M. Gheorghe), Alexcsandru – Luiceanu (59 Dobra – 87 Păuna), Anghel (64 R. Mihai). Antrenor: Laurenţiu Tudor.

 

Titu: Mişa – Sima (79 Moraru), A. Oprea, Vlad, Lupu – Calofir, Mirescu (86 Tuţă) – Moruz, I. Niculae (67 Constantinescu), Rădescu – Neguţ. Antrenori: Gheorghe Becheanu şi Vasile Constantin.

 

Stadion „Dumitru Mătărău” – Ştefăneşti. Spectatori: 100.

 

Au arbitrat: Costin Florin Dan (Chirnogi) – Nicuşor Marin (Suseni), Şerban State (Piteşti). Observatori FRF: Gheorghe Mihalache (Buzău) şi Camelia Nicolae (Bucureşti).

 

Cartonaşe galbene: Stoica (26), Anghel (47)/ Sima (24), Vlad (50).

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial