23 aprilie 2024
Urban Titu – FC Podari, 0 la 1

Urban Titu – FC Podari, 0 la 1

echipafUrban Titu a încheiat printr-o înfrângere meciul cu FCM Târgovişte, ce a contat pentru etapa a 16-a, a Ligii a 3-a. În deplasarea de la Şotânga, echipa lui Cristi Bădoiu nu a mai găsit reţeta succesului din meciul cu FC Podari şi a cedat la limită, cu scorul de 0-1. Chiar dacă jucătorii Urbanului au opus o rezistenţă pe măsură elevilor lui Haralambie Becheanu, pentru Urban, totul s-a năruit în ultima parte a primei reprize, când Enescu a marcat singurul gol al disputei. Până la reuşita Municipalului, Titu a încercat să deschidă scorul, prin Rădescu (7), Corbu (22) şi Ivaşcu (29), dar niciodată şuturile acestora nu au prins cadrul porţii lui Zegheru. În actul secund, jocul s-a desfăşurat mai mult la mijlocul terenului, iar Urbanul ar avut posibilitatea de a restabili egalitatea pe tabelă, în final de meci, prin Mirescu, dar şutul său, din zona careului mic, a fost respins în corner de Zegheru. De partea cealaltă, în afara lui Enescu, doar Mândru a mai încercat buturile lui Mişa, tot în prima parte a întâlnirii. După eşecul de la Şoânga, pentru componenţii Urbanului urmează o săptămână de antrenamente grele, dar şi mobilizatoare pentru duelul cu CS Afumaţi, de pe teren propriu. Cu toţii şi-au propus ca în partida cu ilfovenii să obţină un rezultat pozitiv, pentru a răzbuna înfrângere suferită cu FCM Târgovişte.

FCM Târgovişte – Urban Titu 1-0 (1-0)

Marcator: Enescu (38).

FCM: Zegheru – Daia, Coman (c), Oprea, T. Calofir – Maria – I. Constantin (71 Mihăilă), Mândru (87 Neagu), Enescu (78 Dumitru) – Săndulescu (83 Dragnea), Leţu. Antrenor: Puiu Becheanu.

Urban: Mişa – Corbu, Ştefănescu, Caramalău, Mirescu – Dicu, Bălşanu (90 Fieraru) – Neguţ (55 Vlad), Ivaşcu, Rădescu (78 Nedelcu) – Constantinescu (55 Roman). Antrenor: Cristi Bădoiu.

Stadion „Alpan”. Spectatori: 250.

Au arbitrat: Viorel Flueran – Cristian Pătraşcu (ambii din Craiova), Radu Drăgoi (Dragomireşti-IF). Observatori FRF: Florin Chivulete (Bucureşti) şi Oleg Iacomi (Piteşti).

Cartonaşe galbene: I. Constantin (50), Coman (56), Dumitru (88)/ Neguţ (47), Ivaşcu (90).

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial