29 martie 2024
UNPR Dâmbovița – Care-i mai tare la skandenberg?!

UNPR Dâmbovița – Care-i mai tare la skandenberg?!

skandCOMUNICAT DE PRESĂ

Aşa cum am promis înca de la început , suntem alături de tinerii din judeţul nostru, incurajându-i şi sprijinindu-i în demersurile lor pentru a-şi dezvolta o minte sănătoasă într-un corp sănătos, şi cum altfel s-ar putea întampla asta, decât prin sport.

Majoritatea băieţilor şi bărbaţilor au încercat cel puţin o dată în viaţă să îşi măsoare forţa fizică la skandenberg, de accea noi tinerii UNPR Dâmboviţa am venit în sprijinul lor organizând un campionat de skandenberg, campionat ce se află la prima ediţie şi a avut loc astazi, 12 iulie 2015,  prima etapă în oraşul Răcari.

La competiţie au luat parte 50 de participanţi ce au fost împarţiţi în 5 categorii (până în 85 de kg – braţul dreprt, peste 85 de kg – braţul drept, până în 85 de kg – braţul stâng, peste 85 de kg – braţul stâng şi ultima categorie dar nu cea din urmă, seniori). S-au acordat cupe, diplome şi premii pentru câştigătorii fiecărei categorii.

Ne-am bucurat de o atmosferă de competiţie bazată pe respect, fair play,  prietenie şi am avut parte de susţinerea a peste 100 de oameni care ne-au încurajat şi au fost plini de entuziasm la iniţiativa noastră, ceea ce ne-a determinat să luam decizia de a duce mai departe acest campionat de skandenberg şi în alte comunităţi.

UNPR Dâmbovița

 

Tinerii UNPR Dâmboviţa sunt promoterii activităţilor socio-culturale prin care încurajăm progresul societăţii în care trăim, deci prin urmare progresul României .

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial