4 mai 2024
UNPR Dâmboviţa – “Vă este teamă să recunoaşteţi că v-ar plăcea să faceţi parte dintr-un partid nou?”

UNPR Dâmboviţa – “Vă este teamă să recunoaşteţi că v-ar plăcea să faceţi parte dintr-un partid nou?”

“Romania este stat national si unitar .Romania este stat membru NATO. Romania este stat membru al Uniunii Europene. Romania s-a aflat la confluenta intereselor geopolitice si strategice. Ne mandrim cu cu jertfele domnitorilor nostri Mircea cel Batran,Stefan cel Mare, Constantin Brancoveanu si fiii sai, ne mandrim cu cei peste 1600 de martiri ai Revolutiei anticomuniste. Viata politica romaneasca de dupa asasinatul din 25 decembrie 1989 a fost dirijata de structurile staliniste prin discipolii sai Iliescu, Barladeanu, Brucan,care au condus Romania timp de 20 de ani si au confiscat puterea economica si politica a tarii. De aici s-au nascut si au crescut adevaratii monstrii politici, demagogii si populistii politicii postdecembriste. Au aparut politicieni care nu au nimic cu politica tarii. Am avut incredere in generatia tanara,dar am fost deceptionati ca acestia s-au supus gandirii mentorilor lor stalinisti, care niciodata nu au conceput progresul ca facand parte din ideologia lor . Intotdeauna au spoliat statul roman pentru interesele personale, de grup si de partid.

Au aparut oameni in structurile de partid carora le este teama sa aiba o atitudine progresista,carora le este teama sa apere interesul national,le este teama sa apere interesul celor care i-au votat , le este teama sa aiba un dialog cu romanii ,cu producatorii agricoli independenti,le este teama sa aiba un dialog cu societatea civila ,le este teama sa aiba un dialog cu sindicatele ,cu asociatiile de pensionari , cu oamenii de cultura ,le este teama sa accepte ca ideologia partidelor lor este in contradictie cu ideologia politica a Europei si a lumii . Nu va este teama ca romanii va vor judeca pentru faptul ca nu a -ti fost o opozitie constructiva privind interesul national ? Nu va este teama ca doctrinele voastre politice nu mai sunt un panaceu national al politicii? Nu va este teama ca oamenii politici care nu s-au mai regasit in aceste doctrine au construit o alta formatiune politica pentru romani si pentru Romania,aducand stabilitate politica tarii ? Va este teama sa recunoasteti in fata romanilor ca sunteti o ideologie depasita, ca sunteti o opozitie defaimatoare a poporului roman? Va este teama sa recunoasteti ca demnitatea este mai presus decat interesele de partid, va este teama sa fiti progresisti chiar si in opozitie, pentru interesul national ? Va este teama sa recunoasteti ca v-ar placea sa faceti parte dintr-un partid nou, progresist, dar va este interzis ? Va este teama ca ideologiile neocomuniste (PDSR, PSD, USL) nu va mai fac cinste voua si alegatorilor d-voastra? Va este teama sa recunoasteti ca intre prietenii, cunostintele si chiar familiile d-voastra nu va mai regasiti cu aceste ideologii ?

Pentru toti romanii, pentru toti oamenii de bine, pentru toti cei care cred in progresul Romaniei, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei este inceputul unei altfel de politici, o politica constructiva ,o politica pentru interesul national , o politica pentru romani si pentru Romania.

Pentru noi,singurii nostriI stapani sunt romanii si Romania! Asa sa ne ajute Dumnezeu !

RADU MARIAN – PRESEDINTE UNPR DAMBOVITA “

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial