12 mai 2024

Un târgoviştean, de 19 ani, se specializase în furturi din societăţi! I s-a spart “ulciorul”!

viold5Bănuit de comiterea infracțiunilor de furt, distrugere și tentativă de furt, identificat și reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au documentat activitatea infracțională a unui tânăr de 19 ani, din localitate, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat și distrugere.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în perioada 29 ianuarie – 01 februarie a.c., bănuitul ar fi pătruns în incinta a patru societăți comerciale din Târgoviște, prin distrugerea ușilor de acces, cu scopul de a sustrage bunuri.

De asemenea, acesta ar fi sustras aproximativ 100 de lei din interiorul unui magazin.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind pus în libertate de magistrați, fără a fi dispusă vreo măsura preventivă împotriva lui.

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița atrage atenția agenților economici:

Obiectele de valoare însemnată sau banii cash reprezintă un real interes pentru infractorii care concep cele mai ingenioase metode de a şi le însuşi, indiferent dacă acestea se află într-un magazin, depozit sau în circulaţie.

Orice neatenţie în ceea ce priveşte depozitarea, manipularea sau paza acestor valori este speculată de răufăcători.

Așadar, vă recomandăm să fiți precauți și să luați o serie de măsuri pentru ca bunurile expuse spre comercializare sau încasările să nu cadă pe mâna infractorilor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial