29 martie 2024
Un tânăr din Săcuieni, răpus de gripă! A murit în 6 zile de la spitalizare! VIDEO

Un tânăr din Săcuieni, răpus de gripă! A murit în 6 zile de la spitalizare! VIDEO

5Un barbat din Sacuieni a fost rapus de gripa la numai 27 de ani. Virusul AH1N1 l-a doborat pe tanar in doar sase zile.

Apropiatii spun ca nu suferise pana in acel moment de nicio boala grava si ii acuza pe medici ca nu au facut totul pentru a-i salva viata barbatului.

Tanarul a fost internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste. A venit cu o temperatura de 40 de grade. Medicii spun ca au facut tot ce a fost omeneste posibil, dar, din pacate, inima lui nu a mai batut.

Sotia lui spune a le-a cerut insistent doctorilor sa il trimita la Bucuresti pentru analize amanuntite. Acestia ar fi motivat insa ca nu e transportabil

Sotia barbatului: “Au zis ca nu e transportabil, ca nu sunt locuri la Bucuresti.”

Prieten al victimei: “Ca ii e rau, ca e racit, nu prezenta simptome chiar asa de o boala periculoasa, in 6 zile sa dispara, baiat la 27 de ani.”

Vecin: “A ramas un baietel de 2 ani fara tata, sotia a ramas singura.”

Medicii legisti au descoperit, in urma necropsiei, prezenta virusului AH1N1.

Doctor Elena Firoiu, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste: “Au confirmat prezenta virusului AH1N1. In acest moment, este in desfasurare o ancheta medicala ampla privind evolutia acestui caz.”

Dumitru, tatal unui copil de doi ani, a fost crescut de unchii sai. Mama lui a murit cand avea 4 ani si de cateva luni, tatal lui a fost gasit inecat intr-un rau de la marginea satului. Cercetarile insa nu se opresc aici. Specialistii vor sa investigheze in amanunt cum s-a intamplat tragedia si sa afle cauza exacta a imbolnavirii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial