25 aprilie 2024

Un tânăr, din Băleni, cercetat penal după ce a furat dintr-un magazin din Târgovişte!

hot-magazin-550x300Un tânăr este cercetat de poliţişti după ce a sustras bunuri dintr-un magazin

Poliţiştii din Târgovişte au fost sesizaţi de administratorul unei societăţi comerciale din localitate cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri din magazin.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un tânăr de 22 ani, din Băleni, care, în timp ce se afla în incinta magazinului, a sustras produse în valoare de 113 lei, trecând pe lângă casele de marcat fără să le achite.

Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate societăţii prejudiciate.

Pe numele celui în cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

hogaesti2Cercetat de poliţişti pentru încălcarea normelor rutiere

Poliţiştii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au oprit pentru control, pe DN 61, în localitatea Petrești, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani.

Din verificări a reieșit că autoturismul condus era radiat din circulație din luna noiembrie 2016.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii.

Tânărul implicat într-un accident de circulație pe raza localității Văcărești a fost prezentat magistraţilor, împotriva acestuia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile

Din cercetări a reieșit că în noaptea de 28 spre 29 ianuarie a.c., cel în cauză, în timp ce se deplasa pe raza localității Văcărești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat.

Șoferul a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor, ulterior fiind depistat pe DN71, în apropierea unei stații de alimentare carburanți.

Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice.

Totodată, polițiștii au stabilit că șoferul nu deține permis de conducere.

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiRazie a poliţiştilor din Moreni

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au desfăşurat o razie pe teritoriul de competenţă, pe linia depistării şi sancţionării faptelor antisociale și creșterea gradului de siguranță a cetățenilor.

Astfel, poliţiştii au verificat 57 de persoane și 6 unități de învățământ și au controlat 15 societăți comerciale și 38 de autovehicule.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 18 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.350 de lei și au fost confiscate 180 de țigarete a căror proveniență nu a putut fi justificată.

De asemenea, 4 elevi au fost depistați în timp ce absentau în mod nejustificat de la cursuri, fiind transmise informări către unităţile de învăţământ, în vederea dispunerii de măsuri conform competenţelor.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial