28 martie 2024

Un tânăr, de 38 de ani, a fost găsit spânzurat. Ce gânduri negre l-ar fi împins la gestul extrem

psa4Gânduri negre, numai de el ştiute, au împins la moarte un bărbat de 38 de ani, din satul Puţu cu Salcia, comuna Mătăsaru.

psa2Părăsit de soţie şi copil, era tot mai abătut în ultima vreme, povestesc apropiaţii. Şi chiar vineri după amiaza ar fi spus că nu mai vrea să trăiască. Nimeni nu s-a gândit însă la un gest extrem.

psa5Unul dintre fraţii bărbatului de 38 de ani a fost cel care a găsit vineri seară trupul fără viaţă. Deşi omul era tot mai deprimat în ultimele zile, nimeni nu s-a gândit că ar merge atât de departe.

psa3Mihai Badea, fratele victimei: “A fost la magazin, a vrut să ia ceva şi a zis că se spânzura. Ce a făcut la magazin, nu ştiu, şi când a venit fratele meu acasă l-a găsit. Nu a lăsat nimic, niciun bilet.”

Familia a sperat că se mai poate face ceva şi a cerut imediat ajutor.

psa1Rudele au sunat la 112 şi au cerut de urgenţă intervenţia celor de la ambulanţă. Un echipaj s-a deplasat la faţa locului, însă, din nefericire, tânărul decedase deja.

Bărbatul locuia în aceeaşi casă cu părinţii şi cei doi fraţi ai săi, de când soţia şi copilul l-au părăsit şi s-ar fi stabilit în străinătate.

psaCadavrul a fost transportat la serviciul de medicină legală pentru necropsie, iar poliţiştii aşteaptă rezultatul şi au deschis – aşa cum cere procedura – un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial