26 aprilie 2024

Un tânăr, de 18 ani, a furat o maşină din Târgovişte, dar s-a dat cu roţile-n sus, la Dragomireşti. Cine mai era cu el

masg8Un tânăr de 18 ani a fost reținut de polițiști după ce a furat o mașină pe care a găsit-o cu cheile în contact, în Târgoviște.

Tânărul, de 18 ani, de fel din localitatea Izvoarele se află pe o stradă din Târgoviște. A profitat de faptul că a văzut o mașină cu geamul de la șofer deschis și cheile în contact.

masg1Fără să stea pe gânduri, s-a urcat la volan și și-a poftit și fratele, de 9 ani, la plimbare. Aventura lor nu a durat mult, însă, pentru că la aproape zece kilometri distanță s-au răsturnat cu mașina!

masg2În mașină se afla, însă, și frățiorul lui mai mic și, după urmele de la fatza locului, amândoi au fost răniți în accident. Cu toate acestea, de teama polițiștilor, cei doi au fugit de la locul faptei, iar fratele cel mare a fost găsit după 3 săptămâni.

masg5Marius Buga, Pro TV: „În urmă cercetărilor, spun polițiștii, tânărul de 18 ani, fără permis și fără experiență, ar fi pierdut controlul volanului chiar în acel loc. Autoturismul s-a răsturnat, iar în acel moment atât șoferul, cât și pasagerul au suferit răni. Cu toate acestea, au plecat de la fața locului fără să sune la 112 și fără să ceară ajutorul medicilor.”

masgAccidentul s-a petrecut pe drumul dintre localitățile Geangoeşti și Dragomireşti. Un localnic care se ducea către un târg săptămânal a fost nevoit să oprească mașina când a zărit autoturismul răsturnat.

masg6„Cu roțile în sus, în jumătatea drumului. Nu aveai cum să treci nici pe o parte, nici pe cealaltă. Mașana răsturnată, nimeni pe lângă ea, am sunat la 112. Nefiind nimeni la fața locului, mi-am dat seama că au fugit”, a declarat Nicușor Matei, martor ocular.

masg4„Un vecin a plecat dimineață la obor, a găsit mașana acolo, a anunțat poliția. Să asigurăm mașană, ne-am dat jos din ea, luăm cheile, cel puțin cheile”, a declarat un localnic.

masg7După ce au strâns probele, anchetatorii au aflat cine era la volan și cum s-a petrecut accidentul.
Acum, tânărul de 18 ani, cercetat penal pentru 4 infracțiuni, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

sursa-ProTV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial