19 aprilie 2024
Un şofer s-a răsturnat cu maşina în pădurea de la Geangoeşti

Un şofer s-a răsturnat cu maşina în pădurea de la Geangoeşti

Doua intervenții în același timp ale pompierilor de la Detașamentul Targoviste, la un accident rutier în la Geangoesti și a doua pentru deblocarea ușii unui autoturism în Targoviste.

În cazul accidentului rutier, din Geangoesti, com. Dragomiresti, un autoturism a părăsit partea carosabila și s-a răsturnat.

Sosiți la locul evenimentului pompierii au găsit o persoana politraumatizata, constientă și cooperantă, căreia i-au acordat primul ajutor, fiind preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Targoviste.

Cel de al doilea caz a fost mai special, fiind vorba de un copil de trei ani rămas blocat în interiorul unui autoturism.

Ușile autoturismului s-au blocat automat în timp ce cheile se aflau în interior, după ce mama copilului l-a așezat pe acesta în scaunul special și a închis portiera. S-a întâmplat pe strada Udriste Nasturel din Targoviste.

Pompierii au spart geamul portierei dreapta și au deblocat autoturismul. Din fericire copilul era doar speriat, nefiind necesara asistenta medicala. Totuși copilul a fost evaluat primar de pompieri și era bine. Din fericire toate situațiile s-au încheiat cu bine, va rugam sa aveți grija de dumneavoastră și sa fiți atenți!

sursa – Isu Dâmboviţa

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial