1 mai 2024
Un șofer din Brașov, cercetat pentru distrugere din culpă

Un șofer din Brașov, cercetat pentru distrugere din culpă

cami1JPGBănuit de distrugere din culpă, identificat de polițiști

La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii de la Secția nr.3 Poliție Rurală Butimanu au identificat un bărbat de 34 de ani, din Brașov, bănuit de comiterea infracțiunii de „distrugere din culpă”.

În sarcina acestuia s-a reținut că, în noaptea de 9 spre 10 ianuarie a.c., în timp ce efectua manevra de întoarcere a unui autocamion, nu s-a asigurat corespunzător și s-a izbit de un stâlp de electricitate.

poli1Acțiune pe DN1A

Ieri, 12 ianuarie, timp de 3 ore, polițiștii de la Poliția Orașului Răcari și de la Secția nr.3 Poliție Rurală Butimanu au acționat pe DN1A, pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care circulă cu viteză excesivă.

Acțiunea a avut loc pe raza localităților Crevedia și Butimanu.

În cadrul activităților, au fost controlate 52 de vehicule și au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale, dintre care 22 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reținute 2 permise de conducere.

pol-actAcțiuni pentru siguranța cetățenilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pe parcursul zilei trecute, polițiștii au intervenit la 34 de evenimente, dintre care 22 au fost sesizate prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

De asemenea, au fost constatate 17 infracțiuni și au fost aplicate 404 sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 59.845 de lei.

Din totalul acestora, 48 au fost la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 335 pentru nerespectarea regulilor de circulație conform prevederilor O.U.G 195/2002.

81 de conducători auto au fost amendați pentru încălcarea limitei legale de viteză.

Totodată, au fost confiscate bunuri în cuantum de 1.419 lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 46 de permise de conducere, dintre care 4 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h și au retras 7 certificate de înmatriculare.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial