7 mai 2024
Un şofer, de 29 de ani, s-a izbit cu maşina de un cap de pod, într-o curbă periculoasă, la Pietrari

Un şofer, de 29 de ani, s-a izbit cu maşina de un cap de pod, într-o curbă periculoasă, la Pietrari

Reținut 24 de ore pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe

La data de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 17:05, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Voinești au fost sesizați de către o femeie, din Râu Alb, cu privire la producerea unui eveniment rutier.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că, pe drumul județean 712A, în localitatea Râu Alb, un bărbat de 29 de ani, din comuna Pietrari, ar fi condus un autoturism, iar, într-o curbă deosebit de periculoasă, ar fi părăsit partea carosabilă și s-ar fi izbit de un cap de pod.

În urma testării efectuate pentru depistarea consumului unor substanțe psihoactive, conducătorul auto a prezentat un rezultat pozitiv, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice care să ateste prezența unor substanțe interzise în organism.

Totodată, șoferul a fost testat și pentru depistarea consumului de alcool, rezultatul fiind negativ.

În cursul nopții trecute, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind cercetat în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Astăzi, 19 noiembrie, bănuitul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unui măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial