4 mai 2024
Un șofer a intrat cu mașina în pompele unei benzinării din Târgoviște

Un șofer a intrat cu mașina în pompele unei benzinării din Târgoviște

Un șofer, de 33 de ani, din Dobra, a intrat cu mașina în pompele unei benzinării de la marginea orașului Târgoviște, spre București.

Incidentul s-a produs noaptea și nimeni nu a fost rănit, anunță autoritățile.

Cel de la volan ar fi apăsat prea tare pedala de accelerație, nu a reușit să își mențină direcția și a lovit pompele stației de carburant.

Autoturismul a fost avariat, iar angajații stației spun că s-au speriat teribil din cauză că s-ar fi putut produce o explozie, iar urmările ar fi putut fi tragice.

La fața locului au fost chemați pompierii, dar și paramedicii SMURD.

Soferul prezenta o alcoolemie de 1,06 mg/l alcool pur in aerul expirat.

S-a intocmit dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.

Accident rutier soldat cu pagube materiale în municipiul Târgoviște

La data de 5 august a.c., în jurul orei 02:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu pagube materiale în Târgoviște.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 33 de ani, din comuna Dobra, în timp ce ar fi condus un autoturism pe strada Calea București, ar fi intrat în coliziune cu pompele de alimentare ale unei stații de carburant.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, precizeaza IPJ Dambovita.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial