27 aprilie 2024
Un Porsche Panamera, făcut praf după o urmărire ca-n filme! Poliţiştii au tras cu pistolul după maşina de zeci de mii de euro

Un Porsche Panamera, făcut praf după o urmărire ca-n filme! Poliţiştii au tras cu pistolul după maşina de zeci de mii de euro

impu1Urmarire cu impuscaturi, in aceasta seara, in judetul Arges! Doi barbati si o tanara, de 20 de ani, banuiti de furturi din locuinte, au fost fugariti de politisti, insa au refuzat sa opreasca masina de lux in care se aflau.

impu2Cei trei si-au continuat cursa nebuna pana in localitatea Bratesti, langa Targoviste, unde au facut accident si au ajuns in santul de pe marginea Drumului National 71.

impu7Cu agentii pe urmele lor, fugarii au incercat sa scape pe camp, insa au fost prinsi si incatusati.

fugu2Tot scandalul a inceput pe o strada din Pitesti dupa ce un echipaj de la sectia 3 i-a facut semn soferului sa opreasca.

fugu1Acesta nu s-a conformat insa si a fugit. Agentii au dat alarma, iar un alt echipaj de la rutiera a incercat sa il traga pe dreapta la intrarea pe Autostrada Bucuresti – Pitesti.

impu8Nici aici insa automobilistul, in care se aflau doi barbati si o tanara, de 20 de ani, nu a oprit, ba chiar a tamponat doua masini si a plecat mai departe.

Pe drumul dintre Targoviste si Bucuresti aventura vitezomanului fugar s-a terminat.

impu3Urmarit de politistii din Dambovita, individul a pierdut controlul volanului si a patruns pe constrasens, lovind o masina in care se aflau un sofer, de 48 de ani si cumnata sa, de 50 de ani. In urma impactului, pasagera a fost ranita si dusa la spital.impu4

impuPolitistii au descoperit asupra suspectilor mai multe sume de bani – 200 de franci elvetieni, 1700 de euro, 100 de dolari si cateva sute de lei.

impu10In acest caz au fost deschise mai multe dosare penale – pentru conducere fara permis, parasirea locului accidentului si vatamare corporala din culpa.

impu6Cazul este anchetat si de cei din Arges, unde suspectii sunt banuiti ca ar fi spart mai multe locuinte.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial