28 martie 2024
Teodor Vasiliu: “Cer ARESTAREA PREVENTIVĂ a primarului Gabriel BORIGA!”

Teodor Vasiliu: “Cer ARESTAREA PREVENTIVĂ a primarului Gabriel BORIGA!”

Şedinţă cu scântei, ieri, la Consiliul Municipal Târgovişte!

Consilierul judeţean Teodor Vasiliu, prezent la şedinţa aleşilor târgovişteni, s-a lansat într-un atac dur la adresa primarului Gabriel Boriga şi a consilierilor care au tras chiulul.

Vasiliu l-a acuzat pe Boriga că pune în primejdie viaţa târgoviştenilor, abonaţi ai Termica, ce sunt la un pas să nu mai beneficieze de căldură în calorifere.

“Cer de urgenţă pentru cei care nu se prezintă la şedinţa Consiliului local în frunte cu dl primar, şi pun în pericol viaţa şi sănătatea a mii de cetăţeni târgovişteni, ca organele abilitate să se sesizeze şi să procedeze la arestarea preventivă a celor care se fac vinovaţi şi înlocuirea lor în Consiliu ca să nu intrăm într-o tragedie naţională, poate prima de acest gen în istoria României.

Solicit, încă o dată subliniez, arestarea preventivă a tuturor celor care pun în pericol viaţa a mii de târgovişteni, copii, bătrâni şi adulţi, prin acest exerciţiu de şantaj politic pe care-l practică nu de azi, de ieri, pentru întreruperea furnizării energiei termice prin închiderea societăţii Termica”, a spus consilierul judeţean Teodor Vasiliu.

La şedinţa extraordinară de ieri a CLM au dat curs invitaţiei numai 8 consilieri USL şi reprezentantul Partidei Romilor, Tudorică Răducanu.

Şi consilierii PP-DD au lipăsit de la întrunire, deşi semnaseră convocarea şedinţei care avea nevoie de două treimi din cvorum pentru punctul deosebit de important privind majorarea cu 4 milioane de lei a capitalului societăţii TERMICA SA.

Suma este necesară pentru achitarea datoriei către furnizorul de gaze GDF Suez, termenul acordat pentru plata creanţei fiind chiar ziua de ieri, 10 ianuarie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial