26 aprilie 2024

Un maghiar a vrut să-i ducă de nas pe poliţiştii din Târgovişte!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiInfracţiunile contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în atenţia poliţiştilor rutieri

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe raza municipiului Târgovişte, un ansamblu de vehicule condus de un bărbat, de 43 de ani, cetăţean maghiar.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că autotractorul a fost radiat din circulaţie în luna iulie 2015 de către autorităţile maghiare.

Pe numele acestuia, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punere în circulaţie sauconducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat ori neînregistrat, potrivit legii” .

Totodată, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte au depistat un tânăr, de 21 de ani, din Răzvad, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii, deşi avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendată.

Cel în cauză este cercetat pentru comiterea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”.

De asemenea, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Băleni au depistat un tânăr, de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un moped fără a avea montate plăcuţele cu numărul de înregistrare.

Din cercetări, a reieşit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar mopedul nu era înregistrat în circulaţie.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” şi „punere în circulaţie sauconducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat ori neînregistrat, potrivit legii”.

Un alt tânăr, de 23 de ani, din Răcari, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, după ce a fost depistat de poliţişti conducând un autoturism pe raza localităţii, deşi nu avea acest drept.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial