6 mai 2024
Un individ, de 29 de ani a fost încătuşat de poliţişti după ce şi-ar fi ucis tatăl

Un individ, de 29 de ani a fost încătuşat de poliţişti după ce şi-ar fi ucis tatăl

S-au derulat scene sângeroase, la Miceşti, în Argeş!

Un individ de 29 de ani a fost încătuşat de poliţişti după ce şi-ar fi ucis tatăl.

REȚINUT PENTRU OMOR

În baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 30 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că, un bărbat din localitatea Micești ar fi fost înjunghiat de către fiul său.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov și un echipaj medical, care au constatat că cele sesizate se confirmă, iar bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit decedat.

Persoana bănuită de săvârșirea faptei, un bărbat de 29 de ani, a fost condusă la sediul poliției pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub forma agravantă a omorului, cercetările fiind desfășurate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

După administrarea probatoriului, în cursul nopții de 30 octombrie a.c., bărbatul, de 29 de ani, din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive”, precizează IPJ Argeş.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial