19 aprilie 2024
Un individ a atacat cu sabia un autobuz, în Târgovişte!

Un individ a atacat cu sabia un autobuz, în Târgovişte!

La data de 26 aprilie a.c., in jurul orei 09:15, politistii din cadrul Poliției Municipiului Targoviste au fost sesizati prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca pe bulevardul I.C. Bratianu, o persoana de sex masculin a distrus geamul unui autovehicul.

Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat doi bărbați in vârsta de 27 si 22 de ani, din localitatea Vulcana Pandele.

Din cercetari a reieșit faptul ca tânărul in vârsta de 22 de ani, in timp ce se afla pe strada, ar fi oprit un autovehicul in care se aflau călători și ar fi distrus cu un obiect ascuțit-tăietor geamul lateral al mijlocului de transport public.

Totodata, acesta ar fi adresat injurii și amenințări la adresa polițiștilor care au intervenit.

Barbatul in cauza a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Targoviste, iar ulterior la spital, unde a fost internat la Sectia de Psihiatrie.

De asemenea, politistii au condus la sediul Poliției, pentru audieri și bărbatul in vârsta de 27 de ani. In urma evenimentului, nu au fost persoane ranite.

In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, fapta prevazuta de art. 253 din Codul Penal, ultraj, fapta prevazuta de art. 257 din Codul Penal și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapta prevazuta de art. 371 din Codul Penal, fiind informat procurorul competent.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial