26 aprilie 2024
Un găeştean a fost reţinut de poliţişti după ce a vândut un motostivuitor… PE CARE ÎL ÎNCHIRIASE!

Un găeştean a fost reţinut de poliţişti după ce a vândut un motostivuitor… PE CARE ÎL ÎNCHIRIASE!

motostivuitorDoi bărbaţi, bănuiţi de complicitate la înşelăciune, reţinuţi de poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi bănuiţi de complicitate la înşelăciune.

Din cercetări a reieşit că cei doi bănuiţi, prin atribuirea de calităţi mincinoase, ar fi închiriat un utilaj pe care ulterior l-ar fi vândut la un preţ inferior faţă de valoarea reală.

Totodată, bărbaţii ar fi garantat închirierea utilajului prin emiterea a două file CEC, dintre care una în alb, cu titlu de garanţie pentru motostivuitor şi una în valoare de 3.200 lei, reprezentând contravaloarea transportului.

Prejudiciul cauzat este de 15.000 euro.

În ziua de 12 octombrie a.c., unul dintre bănuiţi, bărbatul de 43 de ani, din Găeşti, a fost reţinut pentru 24 de ore. În urma probatoriului administrat, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte a dispus faţă de acesta măsura controlului judiciar.

De asemenea, poliţiştii au procedat la reţinerea celui de al doilea bănuit, urmând ca mâine acesta să fie prezentat magistraţilor pentru dispunerea de măsuri preventive.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial