22 mai 2024
Un deputat de Târgovişte e SUPĂRAT RĂU! “Ar fi RIDICOL!”

Un deputat de Târgovişte e SUPĂRAT RĂU! “Ar fi RIDICOL!”

COMUNICAT DE PRESA

“Referitor la informatiile vehiculate in mass-media, in ultimele zile, referitoare la inscrierea mea in PSD Dambovita, doresc sa fac cateva precizari:

1. NU am transmis nici o cerere referitoare la înscrierea mea in Organizaţia PSD Dâmboviţa si, cu atat mai puţin, in Organizaţia PSD Targovişte.

Pe cale de consecinta, un eventual vot dat de BPJ al PSD Dambovita, ar fi ridicol. Daca cineva se afla in posesia unui asemenea document, ii cer sa il faca public.

2. Nu am la fel de multa experienta politica precum cei care au ajuns la conducerea PSD Dambovita, dar consider ca viata de partid trebuie sa fie caracterizata de un climat de colegialitate si buna colaborare, din care sa lipseasca stările tensionate si amenintarile de orice fel.

Cei interesaţi de intreţinerea unei atmosfere metalice, a lipsei de unitate în rândurile membrilor PSD, sunt adversarii succesului acestui partid.

Cred ca viata de partid si noi, cu totii, am avea de castigat, dacă eforturile şi profesionalismul unui ministru foarte apreciat la Bucureşti şi la Bruxelles, cum este doamna Rovana Plumb, ea insasi deputat de Dâmboviţa, ar fi pretuite, atât cât ar merita, si la Targovişte.

3. Nu sunt partizanul luptelor politice de culise si nu ma intereseaza speculatiile lansate de unii politicieni damboviteni legate de un potential conflict al meu cu dl. Tutuianu.

Indiferent de ceea ce cred unii, eu voi ajuta Targovistea si judetul Dambovita, ori de cate ori un vot in Parlament sau o decizie politica, vor depinde de mine.

4. Indraznesc sa spun, cu respectul cuvenit fiecarui membru de partid, ca eu, fiind consilierul Preşedintelui PSD, poziţionarea mea in partid nu poate fi pusă în discuţia biroului permanent al unei organizaţii judeţene, ci este atributul exclusiv al domnului Victor Ponta, cel care m-a onorat cu această funcţie.

Radu Popa,

Consilier al Presedintelui PSD

Deputat de Targoviste.”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial