27 aprilie 2024
Un control în trafic s-a terminat cu îmbrânceli, loviri și scandal, la Potlogi. O șoferiță, acuzată de polițiști că ar fi avut comportament agresiv verbal. Unul dintre agenți, filmat când o lovește cu piciorul

Un control în trafic s-a terminat cu îmbrânceli, loviri și scandal, la Potlogi. O șoferiță, acuzată de polițiști că ar fi avut comportament agresiv verbal. Unul dintre agenți, filmat când o lovește cu piciorul

Un control în trafic s-a terminat cu îmbrânceli, loviri și scandal, la Potlogi.

Totul s-a întâmplat, în urmă cu o lună, pe un drum din comuna Potlogi, dar imaginile cu incidentul violent au apărut abia acum pe rețelele de socializare.

O șoferiță oprită pentru o verificare este acuzată de polițiști că avea comportament agresiv verbal.

Pe de altă parte, unul dintre agenți a fost filmat când o lovește pe șoferiță cu piciorul.

Pe filmare se aud înjurături, agenții se chinuie să o încătușeze pe femeie, iar când aceasta este la pământ, unul dintre agenți îi dă cu piciorul.

Poliția Dâmbovița a venit cu o reacție:

„La data de 11 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Titu, în timp ce se aflau pe raza localității Potlogi, au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie de 35 de ani, din localitate. În momentul controlului, după ce polițiștii i-ar fi comunicat femeii că, din primele verificări efectuate, plăcuțele cu număr de înmatriculare ale autoturismului condus sunt atribuite unui alt autovehicul, șoferița ar fi manifestat un comportament agresiv verbal și a refuzat să coopereze cu polițiștii, moment în care aceștia au folosit mijloacele din dotare pentru conducerea acesteia la sediul unității de poliție în vederea luării măsurilor legale.

Ulterior, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai cu număr fals de înmatriculare, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz. De asemenea, în ceea ce privește comportamentul polițiștilor și modul de intervenție, conducerea Inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern, pentru dispunerea măsurilor legale”.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial