27 aprilie 2024

Un bărbat din Găești a murit, iar 3 oameni au fost răniți, după un accident provocat de o șoferiță de 19 ani, fără permis

Webp.net-resizeimage-274Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident provocat de o tânără șoferiță de 19 ani, care nu avea permis de conducere.

Webp.net-resizeimage-275Accidentul s-a produs în localitatea argeşeană Răteşti, în momentul în care tânăra de 19 ani, care conducea un autoturism pe DJ 702G fără a deţine permis, nu a acordat prioritate de trecere unei alte maşini, conduse regulamentar de un bărbat de 62 de ani din Găeşti.

Webp.net-resizeimage-273Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean au intervenit la un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme, potrivit Agerpres.

Webp.net-resizeimage-272“Ca urmare a coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil, rezultând decesul conducătorului auto, bărbatul de 62 de ani din Găeşti, rănirea gravă a pasagerei dreapta faţă din acelaşi autoturism, o femeie de 58 de ani”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Conform sursei citate, tânăra fără permis şi o fetiţă de doi ani, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului condus de ea, au fost rănite uşor.

sursa – Știrile Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial