24 aprilie 2024
Durere fără margini într-o familie din Găești – “Băiatul meu a murit ca un câine…”

Durere fără margini într-o familie din Găești – “Băiatul meu a murit ca un câine…”

marius-coataMoartea a lovit năprasnic într-o cunoscută familie din Găeşti! Un tânăr în vârstă de 35 de ani, Marius Coaţă, a murit zilele trecute, după ce medicii l-ar fi plimbat între Spitalul Judeţean şi Psihiatrie, fără să-i pună un diagnostic.

Tatăl băiatului ne-a povestit că luni l-a dus la spital, cu dureri groaznice de stomac şi vărsături. Medicii de la Spitalul Judeţean l-au trimis la Psihiatrie, pentru că intrase într-o stare de sevraj şi a stat acolo timp de două zile.

Întrucât a făcut febră foarte mare, a fost trimis înapoi la Judeţean, unde s-a crezut prima dată că are o infecţie la plămâni.

„A fost aspirat, iar medicul ne-a spus că nu are nimic la plămâni. Vineri noaptea, băiatul meu a murit ca un câine, fără să ştim ce are. Este posibil să fi contactat o meningită. Rămâne să aşteptăm analizele”, ne-a mai spus părintele, împietrit de durere.

Trupul neînsufleţit al tânărului a stat până după amiază la morga spitalului, pentru a-i fi făcută autopsia.

Părinţii se plâng că au fost plimbaţi de colo până colo de către medicii din spital, de dimineaţă până la ora 13.00, şi că într-un final au fost nevoiţi să meargă la Poliţia Municipiului Târgovişte pentru eliberarea actului necesar efectuării autopsiei, întrucât este vorba despre o moarte suspectă.

Pe pagina de Facebook a lui Marius Coaţă sunt zeci de mesaje ale celor care l-au cunoscut. Cu toţii sunt şocaţi şi îndureraţi de dispariţia fulgerătoare a tânărului, pe care o leagă de moartea timpurie a altor doi colegi, Marius Orjan şi Georgeta, şi ei ucişi în floarea vârstei de boli cumplite.

Înmormântarea va avea loc miercuri, la ora 11.00, la cimitirul de la Biserica Eroilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

sursa – Cronica de Găești

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial