28 martie 2024
Un bărbat din Găești a fost accidentat mortal de o șoferiță, de 19 ani, fără permis

Un bărbat din Găești a fost accidentat mortal de o șoferiță, de 19 ani, fără permis

Webp.net-resizeimage-275Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident provocat de o tânără șoferiță de 19 ani, care nu avea permis de conducere.

Webp.net-resizeimage-274Accidentul s-a produs în localitatea argeşeană Răteşti, în momentul în care tânăra de 19 ani, care conducea un autoturism pe DJ 702G fără a deţine permis, nu a acordat prioritate de trecere unei alte maşini, conduse regulamentar de un bărbat de 62 de ani din Găeşti.

Webp.net-resizeimage-273Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean au intervenit la un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme, potrivit Agerpres.

Webp.net-resizeimage-272“Ca urmare a coliziunii, al doilea autoturism a fost proiectat în gardul unui imobil, rezultând decesul conducătorului auto, bărbatul de 62 de ani din Găeşti, rănirea gravă a pasagerei dreapta faţă din acelaşi autoturism, o femeie de 58 de ani”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

Conform sursei citate, tânăra fără permis şi o fetiţă de doi ani, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului condus de ea, au fost rănite uşor.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducere fără drept, ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, verificările continuînd pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial