27 aprilie 2024
Un bărbat din Dâmbovița a fost accidentat mortal, pe trecerea de pietoni, în timp ce mergea să-și plătească o factură

Un bărbat din Dâmbovița a fost accidentat mortal, pe trecerea de pietoni, în timp ce mergea să-și plătească o factură

Un drum făcut ca să achite o factură s-a încheiat tragic pentru un bărbat de 64 de ani din Dâmboviţa. Omul a fost accidentat mortal de o maşină, pe trecerea de pietoni.

Şoferul susţine că nu avea viteză, şi că i-ar fi apărut brusc în faţă şi nu a mai putut să-l evite.

Accidentul s-a petrecut în apropierea liceului din localitatea Tărtăşeşti. Bărbatul de 64 de ani fusese să plătească o factură şi se întorcea spre casă, când, pe trecerea de pietoni, a fost lovit de mașină.

Augustin Dobra, şoferul cercetat: „A trecut de acolo, din partea aia şi n-am apucat să îl văd la timp şi nu am mai apucat să mai calc frâna. Dintr-o dată mi-a apărut direct în faţa maşinii”.

Cei patru pasageri, aflați cu el in autoturism, îi susțin povestea.

Lazăr Dobra, pasager autoturism: „Am venit de la muncă, am încercat să băgăm motorină. Nici nu l-a văzut şi s-a aruncat în faţa maşinii, fără să îl vadă, nimic. Atunci am simțit și noi o bubuitură pe mașină”.

Salvatorii chemaţi la faţa locului n-au mai putut face nimic pentru bărbat.

Tatiana Sorescu, asistent medical SAJ Dâmboviţa„Traumatism costal, abdominal, fracturi membre inferioare, bilaterale”.

Liviu Iacovache, martor: „La distanţa care este aruncat, de la trecerea de pietoni, peste 30 de metri, bănuiesc că a avut viteză. Omul s-a dus să plătească o factură de lumină, de unde să ştie că vine moartea?”

Cei de la primăria din localitate spun că în zonă au loc frecvent accidente grave, deşi trecerea de pietoni este semnalizată corespunzător.

Cristian Tudorache, primarul comunei Tărtăşeşti„Trecea regulamentar pe trecerea de pietoni. Iluminat e de deajuns, trecerile sunt semnalizate. Neatenţia şoferului, din păcate şi-a spus cuvântul”.

Impactul a fost atât de puternic încât parbrizul autoturismului s-a făcut ţăndări, iar capota s-a îndoit. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar la finalizarea cercetărilor urmează să stabilească exact în ce împrejurări s-a produs această tragedie.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial